5 jaar na kankerdiagnose: ex-'Thuis'-gezicht Lut Hannes krijgt onverwacht nieuws over gezondheid Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

5 jaar na kankerdiagnose: ex-'Thuis'-gezicht Lut Hannes krijgt onverwacht nieuws over gezondheid

5 jaar na kankerdiagnose: ex-'Thuis'-gezicht Lut Hannes krijgt onverwacht nieuws over gezondheid

Vier keer verdween Angèle uit ‘Thuis’, maar deze keer is het definitief. Na net geen 25 jaar trok actrice Lut Hannes de deur - op eigen vraag - achter zich dicht. Gelukkig niet om gezondheidsredenen, maar hoe gaat het vijf jaar na haar strijd tegen borstkanker echt met Lut?

Angèle Backx was sinds haar fel gesmaakte debuut in 1999 een personage van komen en gaan. Maar toen Lut Hannes in 2015 terugkeerde in de zoektocht naar Sams (An Vanderstighelen) biologische moeder, werd ze een vast onderdeel van de cast. In 2018 moest de actrice er helaas wel een jaartje tussenuit toen ze tegen borstkanker vocht, maar daarna kwam ze sterker dan ooit terug.

“Of ik volledig genezen ben? Dat zeggen de dokters niet met zoveel woorden. Trouwens, wie kán dat zeggen?”, geeft Lut nu een update in Dag Allemaal. “‘Dat zal de toekomst uitwijzen’, zeggen de artsen.” Ook nu krijgt de actrice verrassend genoeg nog steeds hormoontherapie. “Eerst zeiden ze vijf jaar, dan zeven, en nu zou het al tien jaar zijn. We zien wel”, klinkt het gerust. “Ik voel me goed, dat is het voornaamste.”

"Ik wil léven"

Hoewel ze niet om die reden gestopt is met ‘Thuis’, heeft haar gezondheid de actrice wel aan het denken gezet. “Ik kreeg het gevoel dat er zich andere prioriteiten in mijn leven begonnen op te dringen. Ik had echt iets van: ‘Waar is Lut?’ Waarschijnlijk heeft dat ook met mijn ziekte te maken”, bedenkt ze zich in Primo. “Ik wil léven! Ik denk dat het daarmee te maken heeft. Daarom ben ik naar de productie gestapt”, aldus Lut.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws