Aangrijpend: Janine Bischops openhartig over het overlijden van haar ouders Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Aangrijpend: Janine Bischops openhartig over het overlijden van haar ouders

Aangrijpend: Janine Bischops openhartig over het overlijden van haar ouders

In een nieuw interview vertelt Janine Bischops meer over haar ouders. Zo wilde haar moeder vroeger helemaal niet dat ze ging acteren en weigerde ze zelfs een tijdje om naar haar voorstellingen te komen kijken. De ‘Familie’-actrice onthult ook meer over het pijnlijke verlies van haar ouders.

Janine Bischops praat in Primo openlijk over haar ouders die al een hele tijd geleden gestorven zijn. Zo verklapt de actrice onder andere dat haar moeder, toen ze begon met acteren, niet naar haar shows kwam kijken. “Ik vond het enorm erg dat enkel pa naar m’n voorstellingen kwam kijken”, geeft ze toe. Uiteindelijk heeft ze haar moeder toch eens kunnen overtuigen en nadien was ze meteen verkocht.

“Ze zijn samen naar al m’n voorstellingen komen kijken”, vertelt Janine trots. “Tot pa helaas op vroege leeftijd overleed. Maar ma bleef komen”, klinkt het. Haar vader overleed op 64-jarige leeftijd nadat hij een tweede hartinfarct kreeg. “Ons ma werd 83”, klinkt het triest. Om hen te herdenken, draagt ze nog steeds hun trouwringen.

“Die gaan nooit van m’n leven uit. Niet voor een rol, niet voor een operatie. Dat heb ik ma beloofd”, zegt Janine. Ze kreeg de ringen van haar moeder toen ze op haar sterfbed lag. “Ge moogt die nooit uitdoen”, zei ze toen. “Mijn ouders zijn de grootse schatten die ik ooit heb gekend", onderstreept ze. "Ik denk nog elke dag aan hen, wanneer ik verdriet heb of m’n geluk niet op kan. Dan vertel ik hen dat”, aldus de actrice.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws