Aaron Blommaert neemt plots compleet andere look aan: "Wie is dat en wat heb je met Aaron gedaan?" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Aaron Blommaert neemt plots compleet andere look aan: "Wie is dat en wat heb je met Aaron gedaan?"

Aaron Blommaert neemt plots compleet andere look aan: "Wie is dat en wat heb je met Aaron gedaan?"

Na een drukke zomer vol opnames voor ‘Tien Om Te Zien’, ‘The Voice Kids’ en ‘Familie’ geniet Aaron Blommaert momenteel van een deugddoende vakantie. Daar koos de 21-jarige zanger bovendien voor een compleet nieuwe look.

Op TikTok heeft Aaron Blommaert een erg opvallende video gedeeld. Na het succes van ‘Zonde’ ziet het ernaar uit dat de zanger opnieuw de studio is ingedoken. Het filmpje en het onderschrift teasen namelijk naar een nieuwe song. “Als ik aan je deur bel, doe je dan open?”, lijkt Aaron al een stukje van de tekst te delen.

Maar wat zijn fans vooral is opgevallen, is de metamorfose die hun favoriete zanger heeft ondergaan. De ‘Familie’-acteur heeft besloten zijn snor te laten staan en dat maakt van hem meteen een heel andere Aaron. “Voor jou zou ik opendoen, zeker met die snor”, “Omg, sinds wanneer heb je een snor”, “Leuke snor”, “Staat je wel” en “Hou die maar!”, klinkt het meteen in de comments. “Love the moustache”, reageert ook goede vriend en collega Maksim Stojanac.

Twee druppels water Jeroom

Maar de meningen zijn verdeeld. Helaas is niet iedereen even grote fan van zijn gezichtsbeharing. “Ik doe de deur open als je je snor wegdoet”, “Doe mij maar zonder snor” en “Wie is dat en wat heb je met Aaron gedaan?”, schrijven enkele volgers. “Als ik je zo zie, zou je de zoon van Jeroom Snelders kunnen zijn”, grapt iemand nog. Oordeel hieronder vooral zelf.

Aaron Blommaert neemt plots compleet andere look aan: "Wie is dat en wat heb je met Aaron gedaan?"
Bron: TikTok, Play4
@aaronblommaert

als ik aan je 🚪🛎️, doe je dan open?

♬ origineel geluid - Aaron Blommaert

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws