"Aftellen naar het weekend": Tinne Oltmans blaast fans omver met geweldig nieuws Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Aftellen naar het weekend": Tinne Oltmans blaast fans omver met geweldig nieuws

"Aftellen naar het weekend": Tinne Oltmans blaast fans omver met geweldig nieuws

Tinne Oltmans liet onlangs weten dat ze volop bezig is met nieuwe muziek. Na haar 'Lisa'-avontuur wil we zich volledig focussen op haar muziekcarrière en nu moet ze daar nog iets over kwijt. Haar volgers zijn alvast enorm blij met deze aankondiging.

Veel mensen zullen Tinne Oltmans beter kennen als Lisa uit de gelijknamige VTM-telenovelle. Binnenkort zullen we kunnen kijken naar de laatste afleveringen van de reeks, want de opnames zijn intussen al afgerond. Dat betekent ook dat Tinne sinds kort meer tijd heeft om aan nieuwe muziek te werken. Enkele dagen geleden onthulde de zangeres al dat ze binnenkort een nieuwe single zal uitbrengen.

Vorige week kondigde ze namelijk een opvolger voor haar hit 'Wat Je Doet Met Mij' aan. De nieuwe single zal 'Feestje In M'n Hoofd' heten, maar wanneer de fans voor het eerst naar de nieuwe single zullen kunnen luisteren, verklapte de zangeres nog niet. Tot nu, want Tinne heeft een verrassing in petto.

Exclusief

"Aftellen naar volgend weekend!", schrijft ze nu op haar Instagrampagina. Aankomende zaterdag staat er een optreden op de planning en dan wil ze haar nieuwe single voor het eerst live brengen. "Presave 'Feestje In M'n Hoofd' nu, DM me een screenshot en dan speel ik het deze zaterdag op mijn optreden in Ekeren nog voor de song uit is", verklapt ze. "Over exclusief gesproken", voegt ze er nog aan toe.

De volgers van Tinne reagereen meteen enthousiast op dit leuke nieuws. "Kan niet meer wachten", "Veel succes", "Tot dan", "Kan niet wachten, tot zaterdag", "Je gaat sowieso knallen", "Veel plezier", "Je gaat dat geweldig doen", "Heel excited", "OMG", "Kijk er zo naar uit", "Zoveel zin in" en "Woohoo", klinkt het in de comments.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws