Annelien Coorevits en Olivier Deschacht hebben plots leuk nieuws te melden: "Mijn alles" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Annelien Coorevits en Olivier Deschacht hebben plots leuk nieuws te melden: "Mijn alles"

Annelien Coorevits en Olivier Deschacht hebben plots leuk nieuws te melden: "Mijn alles"

Annelien Coorevits en Olivier Deschacht zijn al even geen koppel meer. Vier jaar geleden liep hun huwelijk helaas op de klippen. Maar vandaag heeft het koppeltje leuk nieuws te vieren. Dat laat de ex-Miss België weten op sociale media.

Na 13 jaar besloten Annelien Coorevits en Olivier Deschacht in 2019 een punt te zetten achter hun relatie. Het koppeltje kreeg twee kinderen samen, hun dochter Elena en hun jongere zoon Luís. Over hun jongste oogappel hebben de trotse ouders nu leuk nieuws te brengen.

De zoon van Annelien en Olivier is namelijk jarig vandaag en heeft nu 8 lentes op te teller staan. Dat moet gevierd worden! En hoe kan dat beter dan met een heerlijke taart en fantastisch gezelschap? “Mijn jongen, mijn alles, 8 jaar”, schrijft de trotse mama emotioneel op haar Instagramverhaal bij enkele leuke kiekjes met haar kroost.

Bron: Instagram Stories (@anneliencoorevits)
Bron: Instagram Stories (@anneliencoorevits)

Elena

Ook Annelien en Oliviers dochter, Elena, is te zien op de kiekjes. Elena is sinds kort 12 jaar jong. Onlangs kwamen haar beide ouders nog eens samen om haar plechtige communie te vieren. Dat ze nog steeds door dezelfde deur kunnen, ook nu Olivier een 15 jaar jongere vriendin heeft, is wel duidelijk.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws