Bart De Pauw laat zich 3 maanden later voor het eerst uit over wanhoopsdaad Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Bart De Pauw laat zich 3 maanden later voor het eerst uit over wanhoopsdaad

Bart De Pauw laat zich 3 maanden later voor het eerst uit over wanhoopsdaad

Eind februari werd Bart De Pauw na een zelfmoordpoging met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Eergisteren liet zijn vrouw, Ines De Vos, nog weten dat het stilaan betert met haar echtgenoot. Maar nu laat ook de tv-maker zelf plots van zich horen.

Drie maanden geleden werd Bart De Pauw na een poging tot zelfdoding opgenomen in het ziekenhuis. “Hij zat de laatste tijd heel diep. Het is een cocktail van verdriet, schaamte en boosheid die hem zover heeft gedreven”, wilde zijn echtgenote er toen over kwijt in Het Laatste Nieuws. De tv-maker mocht het ziekenhuis dezelfde dag gelukkig nog verlaten.

"Soms gaat het relatief goed met hem. Op andere dagen lukt het niet niet. We hopen hierdoor te geraken", zei Ines toen. "We willen er nu natuurlijk zijn voor Bart. We willen dit in alle rust nu kunnen verwerken en hopen dat iedereen ons nu ook die rust gunt.” Nu zou het al een pak beter gaan met het voormalige VRT-gezicht. "Met de gezondheid van Bart gaat het gelukkig de goede richting uit", wist Ines eerder deze week nog te vertellen aan Het Nieuwsblad.

Gepaste moment

Maar ook haar echtgenoot laat nu zelf van zich horen. Bart heeft namelijk contact opgenomen met Rik Ottevaere, de oprichter van de Facebookgroep ‘Steun Bart De Pauw’. “Hij liet verstaan dat hij de steun en de bemoedigende woorden die hij ontvangt via de mensen die in hem blijven geloven ten volle apprecieert. We zijn erg blij dat hij kracht put uit onze steun”, onthult Ottevaere nu in TV-Familie.

Bovendien komt Bart ook met opmerkelijk nieuws. “Hij liet me weten dat hij op de gepaste moment wel zal regeren”, aldus Ottevaere.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws