Ben Crabbé bijt fel van zich af bij 'Blokken': "Kon er gewoon niet meer tegen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Ben Crabbé bijt fel van zich af bij 'Blokken': "Kon er gewoon niet meer tegen"

Ben Crabbé bijt fel van zich af bij 'Blokken': "Kon er gewoon niet meer tegen"

Ben Crabbé neemt al bijna dertig jaar de presentatie van het populaire ‘Blokken’ voor zijn rekening. In de podcast ‘Achter De Schermen’ doet actrice en scenariste Elisabeth Lucie Baeten nu een opvallend geheim uit de doeken over de presentator.

In ‘Achter De Schermen’ op GoPlay bespreken Pieterjan en Jeff, bekend van het YouTubekanaal ‘Supercontent’, samen met enkele BV’s wat er zich achter de schermen van het Vlaamse medialandschap afspeelt. Actrice en scenariste Elisabeth Lucie Baeten heeft meteen het een en ander te vertellen over Ben Crabbé.

“In het begin moest Ben door zijn loge en de publieksruimte om naar het toilet te gaan”, vertelt de actrice in de podcast. In het prille begin had de ‘Blokken’-presentator daar helemaal geen probleem mee, maar dat veranderde al snel eens hij bekender werd. Fans begonnen hem natuurlijk steeds vaker aan te klampen.

“Na een aantal jaar kon hij er niet meer tegen”, gaat Elisabeth Lucie verder. “Hij zei: ‘ik wil mijn eigen toilet’.” Hoewel het gebouw daar toen niet op voorzien was, hield het Ben niet tegen om zijn willetje door te drijven. “Hij had zoiets van: ‘breek die muur open en maak mij een eigen trap’.” En zo gezegd, zo gedaan. “Dat was Bens ultimatum”, aldus de scenariste.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws