Bieke Ilegems heeft iets bijzonders te vieren in deze moeilijke periode: "Doet me zoveel deugd" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Bieke Ilegems heeft iets bijzonders te vieren in deze moeilijke periode: "Doet me zoveel deugd"

Bieke Ilegems heeft iets bijzonders te vieren in deze moeilijke periode: "Doet me zoveel deugd"

Voor Bieke Ilegems is het de laatste tijd niet altijd even gemakkelijk geweest. Zo lijdt de mama van de presentatrice al meer dan twee jaar aan alzheimer. Maar vandaag kan ze haar zorgen even parkeren en de fles kraken op deze bijzondere dag.

Groot feest bij Bieke Ilegems vandaag. De presentatrice en vrouw van Erik Goossens was drie dagen geleden jarig en mocht 52 kaarsjes uitblazen. Iets wat je op het eerste gezicht misschien niet meteen zou zeggen. “52, en dat zie ik ook wel in de spiegel, maar toch zit er nog een klein Bieke in mij, als een engeltje dat me gidst en zegt dat het goed is”, begint de jarige aan haar prachtige boodschap op Instagram bij een reeks kiekjes van nu én uit de oude doos.

“Ze vergeeft me voor mijn fouten en voor het feit dat ik haar misschien niet altijd zo liefdevol heb behandeld. Ze moedigt me aan om beter te doen vanaf nu. Om lief te zijn voor mezelf en voor anderen, om de moed te hebben om mezelf te omarmen en… ze zegt mij wat ik jullie tot vervelens toe adviseer: durf te stralen, spreiden die vleugels en vliegen”, schrijft Bieke. “Af en toe moet ik inchecken bij die kleine ik om weer verder te kunnen. Mij helpt het. Misschien heb jij er ook wel iets aan.”

"Tijd heeft geen vat op jou"

“Merci, lieve volgers, voor de vele verjaardagswensen. Ze doen de grote en de kleine Biekes veel deugd”, zegt de presentatrice met de hand op het hart. En die gelukswensen waren inderdaad oneindig. “Een heel fijne verjaardag”, “Proficiat”, “Geniet er nog van”, “Prachtige woorden”, “Je bent echt een inspiratie”, “Tijd heeft echt geen vat op jou”, “Je straalt met 52 lentes” en “Je blijft een klassenrouw”, lezen we meermaals in de comments.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws