Bockie De Repper openhartig over overlijden van z’n vader: "Het maakt me angstig, ja" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Bockie De Repper openhartig over overlijden van z’n vader: "Het maakt me angstig, ja"

Bockie De Repper openhartig over overlijden van z’n vader: "Het maakt me angstig, ja"

Bockie De Repper, pseudoniem van Jonas Van Boxstael, moest jaren geleden al afscheid nemen van zijn papa. Hij stierf op zijn 47ste toen zijn zoon amper 24 was. Daar vertelt de VTM-presentator nu openhartig over in Story.

47 is zijn vader geworden. Bockie wordt er volgende maand 39. Of hij wel eens aan de leeftijd van zijn papa denkt, nu die steeds dichterbij komt? “Denk je er weleens aan? Ik denk er constánt aan”, bekent de ‘Dat eet dan gelukkig zijn’-presentator in Story. “Elke dag. Dat cijfer is een constante in mijn leven”, verklaart hij.

“Het maakt me angstig, ja”, biecht Bockie op. “Het heeft er altijd voor gezorgd dat ik geen verwachtingen heb in het leven. Ik bedoel dat niet per se negatief, maar iets als een bucketlist is mij volledig vreemd”, vertelt hij openhartig. Omdat zijn gedachten ook voor zijn omgeving “vermoeiend” zijn, besloot de populaire mediafiguur hulp te zoeken.

Therapie

“Ik ga ervoor naar een psycholoog die me tools geeft om met die gedachten om te gaan. Meditatie bijvoorbeeld”, onthult Bockie. “Als het te helder wordt dat ik over negen jaar kan sterven, mediteer ik. Of kijk ik tv. Niet moeten nadenken zorgt voor rust in mijn hoofd”, aldus de tv-persoonlijkheid.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws