Bont en blauw: Jitske Van de Veire verrast met eerlijke foto na delicate ingreep Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Bont en blauw: Jitske Van de Veire verrast met eerlijke foto na delicate ingreep

Bont en blauw: Jitske Van de Veire verrast met eerlijke foto na delicate ingreep

Jitske Van de Veire heeft zopas een esthetische ingreep laten uitvoeren. Ondertussen zijn we enkele dagen verder en op een nieuwe selfie laat ze zien hoe ze er nu uitziet.

Jitske Van de Veire kennen we beter als de dochter van radiostem Peter Van de Veire. Jitske was een lange tijd actief als woordvoerder van ‘Wel Jong, Niet Hetero’, maar tegenwoordig focust ze zich volledig op haar eigen kapperszaken. Op haar Instagrampagina vertelt ze daar geregeld meer over, maar nu onthulde ze ook nog iets opvallends.

Zo verklapte ze aan al haar volgers dat ze een ooglidcorrectie heeft laten uitvoeren. “Rust in vrede, ooglid”, klonk het plots. Jitske legt daarna meteen ook uit waarom ze geopereerd moest worden. “Ik viel zoveel af dat mijn oogleden over mijn ogen begonnen te hangen en ik hoofdpijn kreeg. En het voelde gewoonweg niet meer goed”, schreef ze.

Nu, enkele dagen na de ingreep, post Jitske een nieuw kiekje op haar Instagramverhaal waarop we meer te zien krijgen van die correctie. Enerzijds zijn de draadjes duidelijk zichtbaar, anderzijds zien we ook heel wat blauwe plekken rondom haar ogen. “Feeling cute”, schrijft ze er al lachend bij. "Deze kleine ingreep is een grote stap terug naar mij. De blauwe plekken en plakkers neem ik erbij", besluit ze.

Bont en blauw: Jitske Van de Veire verrast met eerlijke foto na delicate ingreep

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws