Boris Vanseveren wordt opnieuw papa: zo denkt zijn ex echt over dit nieuws

230429franceslefebureborisvansevereninstagram
Frances Lefebure en Boris Van Severen leven al enkele weken op een roze wolk. Het koppeltje krijgt binnenkort namelijk hun eerste kindje samen, een zoontje. Dat heuglijke nieuws maakte Boris zelf bekend. Maar hoe reageerde zijn ex, de moeder van zijn twee zonen met wie hij 9 jaar samen was, op Frances’ zwangerschap?
“Ik had niet gepland om het te zeggen maar op deze vraag kan ik niet anders. Frances is zwanger”, zegt Boris Van Severen dolgelukkig in Het Laatste Nieuws. De actrice is intussen zestien weken ver en stelt het prima. “Het gaat super goed met haar. Ze is helemaal niet ziek geweest, ze is ontzettend mooi, ze straalt, ze is blij”, glundert haar echtgenoot.
“Dat is wat mij op dit moment het allergelukkigst maakt. Het is echt héél fijn. Zalig, om het met één woord uit te drukken. Ik ben zo blij dat ik dit nog eens mag meemaken en dat het met Frances is”, besluit de acteur. Boris had natuurlijk al twee zonen uit zijn vorige relatie. Ook zij zijn door het dolle heen. “De jongens zijn bijna elf en negen, het is fantastisch om te zien hoe blij ze ervan worden. Toen we hen vertelden dat ze een broertje krijgen, wisten ze niet waar hun kop stond”, vertelt hun trotse vader.

Dankbaar

“Die onmiskenbare glimlach die je er maar niet afgeveegd kreeg: ik schoot helemaal vol. Ze wilden meteen FaceTimen naar hun mama”, klinkt het. En dat hebben ze ook gedaan, met hun viertjes. “Ook zij was super blij, dat was een fantastisch mooi moment”, zegt Boris met de hand op het hart. “Dat gaf me het gevoel: zij, ik, Frances, de kinderen, we hebben dat goed gedaan. Echt goed. Ik ben daar ongelooflijk dankbaar voor.”