Carmen Pfaff doet pijnlijke bekentenis: "Ik ben voor 66% gehandicapt" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Carmen Pfaff doet pijnlijke bekentenis: "Ik ben voor 66% gehandicapt"

Carmen Pfaff doet pijnlijke bekentenis: "Ik ben voor 66% gehandicapt"

Het gaat de laatste tijd niet zo goed met de gezondheid van Carmen Pfaff. Ze leeft al even met osteoporose en daar onthult ze nu nog wat meer over.

Carmen Pfaff lijdt aan een zware vorm van osteoporose. Dat is botontkalking en dat betekent dat de botten brozer worden. Bijgevolg is de kans op een botbreuk ook een stuk hoger. Carmen liet eerder al weten dat ze er veel last van heeft. “Een dag zonder pijn, dat ken ik niet”, klonk het. En dat klopt nu nog steeds.

“Maar ik heb ermee leren leven”, geeft ze toe aan TV-Familie. Met andere woorden heeft ze geleerd hoe ze ermee om moet gaan en daarvoor is ze naar een psychiater geweest. “Hij vertelde me dat ik die handicap gewoon moet aanvaarden. Want het is zo: ik ben voor 66 procent gehandicapt”, aldus Carmen.

De psychiater heeft haar duidelijk kunnen hulpen, want ze staat nu terug positiever in het leven. “Van elke dag het beste maken, daar komt het nu op neer”, vertelt Carmen optimistisch. “En heb ik eens geen goesting om op te staan, dan slaap ik een uurtje langer”, besluit ze.

Populair

Laatste nieuws