Carry Goossens bezorgt 'Kampioenen'-collega Danni Heylen verrassing van formaat op deze speciale dag Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Carry Goossens bezorgt 'Kampioenen'-collega Danni Heylen verrassing van formaat op deze speciale dag

Carry Goossens bezorgt 'Kampioenen'-collega Danni Heylen verrassing van formaat op deze speciale dag

Danni Heylen, die vooral naam maakte als Pascale in ‘FC De Kampioenen’, viert deze maand een bijzondere mijlpaal. Al vijftig jaar lang schittert de actrice namelijk op de planken. Speciaal voor die gelegenheid werd ze verrast uit onverwachte hoek.

Na de laatste voorstelling van ‘Frank wordt Francine’ in het Fakkeltheater werd Danni Heylen gisteren onverwacht in de bloemetjes gezet omdat ze een bijzonder jubileum te vieren heeft. “Het is voor Danni een speciale tijd: ze staat deze maand vijftig jaar op de planken. Voor zo’n schitterende carrière willen we haar in de bloemen zetten. Maar dat doen we niet zelf”, klonk het volgens Gazet van Antwerpen bij collega-acteur Jeroen Maes tijdens het slotapplaus.

Speciaal voor de gelegenheid haalden ze er iemand bij met wie Danni al vaak op de planken én voor de camera stond: Carry Goossens. “Ik weet het zeker: you’re simply the best”, zei hij toen hij zijn ‘FC De Kampioenen’-collega een grote bos bloemen overhandigde. Een zichtbaar geëmotioneerde Danni moest haar tranen wegslikken. “Zonder mijn geweldige collega’s zou ik het niet kunnen. Ik ben geen einzelgänger. Ik moet kunnen samenspelen”, reageerde de actrice.

Fin de carrière

Vijf decennia later voelt ze zich nog steeds als een vis in het water op het podium en denkt ze nog lang niet aan stoppen. “Vijftig jaar, dat is zogezegd fin de carrière, maar ik heb het zó naar mijn zin. Ik hoop dat het goed blijft in mijn hoofd, en dan ga ik misschien nóg wel een stuk spelen”, besluit Danni.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws