Cath Luyten deelt somber nieuws over zoontje Jools (2): "Dat hakt er toch wel serieus in" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Cath Luyten deelt somber nieuws over zoontje Jools (2): "Dat hakt er toch wel serieus in"

Cath Luyten deelt somber nieuws over zoontje Jools (2): "Dat hakt er toch wel serieus in"

Cath Luyten had al een zoon Bill (15) uit haar relatie met Frank Raes. Twee jaar geleden werd de presentatrice voor de tweede keer mama. Samen met haar partner Eshref kreeg ze nog een zoontje, Jools. Maar helaas maakt die het zijn mama de laatste tijd niet erg gemakkelijk.

In mei 2021 verwelkomde Cath Luyten haar tweede zoon. Na de kerstvakantie mag de kleine Jools dus naar de kleuterklas. “Ik kijk ernaar uit! Ik herinner me van bij Bill dat alles makkelijker wordt vanaf de kleuterklas”, zegt de presentatrice in Story. Cath heeft het de laatste tijd dan ook allesbehalve gemakkelijk gehad. Haar jongste zoontje slaapt namelijk nog steeds niet door.

“Jools is een echte dromer, hij verwerkt alles in zijn slaap. Met stampen, jammeren, babbelen, lachen en wenen”, vertelt de bezorgde mama. En dat begint serieus zijn tol te eisen. “Dat slaaptekort hakt er toch wel serieus in, ja”, geeft Cath toe. “Door de vermoeidheid heb ik het gevoel dat ik een constante jetlag heb.”

Slaaptekort

“Ik heb altijd gezegd dat er geen verschil is tussen de komst van Bill en Jools, maar vijftien jaar geleden kon ik 's morgens toch makkelijker opstaan na een onderbroken nacht”, beseft de presentatrice. “Nu sleep ik me uit mijn bed”, lacht ze. “Eshref lost dat op met powernapjes overdag, maar ik kan dat niet. En vroeg ik mijn bed kruipen wil ik niet. We kijken graag nog naar een reeksje, waardoor het al snel middernacht of later wordt”, aldus Cath. Wij hopen in ieder geval dat er verbetering op komst is!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws