Cath Luyten hakt moeilijke knoop door: "Het is gedaan" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Cath Luyten hakt moeilijke knoop door: "Het is gedaan"

Cath Luyten hakt moeilijke knoop door: "Het is gedaan"

Cath Luyten is trotse mama van twee zonen, de 15-jarige Bill uit haar relatie met Frank Raes en de 2-jarige Jools met haar huidige vriend Eshref. Maar daar zal het ook bij blijven.

“Jools is 2 jaar. Het is grappig om het verschil te zien met zijn broer Bill die 15 is. Hoe die twee ravotten... Zo schoon”, zegt Cath Luyten vertederd in Dag Allemaal. En toch, in de toekomst geen babykreetjes meer voor de VRT-presentatrice. “Hiermee is het wel gedaan, ik ga niet het risico nemen om nog eens twee of drie jaar niet te slapen”, besluit ze.

Dat de kleine Jools nog steeds niet doorslaapt, eist namelijk serieus zijn tol. “Bij de bevalling zei de gynaecoloog nochtans dat ik ervoor gemaakt was, Eshref zag dat helemaal zitten”, vertelt Cath verder. “Maar intussen is hij ook al van gedacht veranderd.”

Plan trekken

Datzelfde geldt voor haar mama en papa. “Ik heb schatten van ouders die veel bijspringen, maar die hebben al gezegd: ‘Deze helpen we nog mee opvoeden, maar bij een volgende moet je je plan trekken.’ Dus ja, dan is de keuze snel gemaakt”, lacht Cath.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws