De Planckaerts hebben bijzonder groot nieuws te melden Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

De Planckaerts hebben bijzonder groot nieuws te melden

De Planckaerts hebben bijzonder groot nieuws te melden

Afgelopen zomer raakte al bekend dat de Planckaerts hun vierkantshoeve in Bure toch niet zullen verkopen. Meer zelfs, binnenkort kan je weer logeren in de B&B.

Dat nieuws maakten Eddy Planckaert en co zopas zelf bekend via hun Instagrampagina en website. "Wij hebben nieuws!", klinkt het op hun Instagramverhaal. "De deuren van dé vierkantshoeve worden binnenkort weer geopend! En hoe! We vieren de gezelligste feesten van het jaar samen!", staat er te lezen op de website.

Zo organiseren ze enkele prachtige themafeesten. "Kerst en nieuwjaar worden uitgebreid gevierd met heerlijk eten in een prachtig decor en dat allemaal samen met dé familie!", aldus de Planckaerts. De eerste themafeesten gaan door met kerst (aankomst vanaf 15 uur op 23/12 en vertrek op 25/12/2023 voor 14 uur) en met oudejaar (aankomst vanaf 15 uur op 30/12 en vertrek op 01/01/2024 voor 14 uur).

Meer info

Per persoon betaal je 650 euro (gratis voor kinderen van 0-4 jaar, kinderen van 5 tot en met 15 jaar aan halve prijs). Maar daarvoor krijg je ook heel wat in in de plaats zoals een winterbarbecue, een uitgebreid kerstdiner, muzikale optredens ... Daarnaast organiseren ze op nog tal van themaweekends. Alle info vind je hier.

De Planckaerts hebben bijzonder groot nieuws te melden
Instagram Stories (@tenhuizeplanckaert)
1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws