De Planckaerts komen met heuglijk nieuws: "September was een feestelijke maand" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

De Planckaerts komen met heuglijk nieuws: "September was een feestelijke maand"

De Planckaerts komen met heuglijk nieuws: "September was een feestelijke maand"

De Planckaerts laten geen kans aan zich voorbijgaan om een goed feestje te bouwen, dat is duidelijk. Maar de maand september is voor de populaire familie extra bijzonder.

Vorige week vierde de familie nog de verjaardag van pater familias Eddy Planckaert, gisteren was Christa Planckaert aan de beurt. “Gelukkige verjaardag aan de liefste der liefsten, ons mama”, wenste dochter Stephanie Planckaert haar toe op Instagram. Dat vroeg om een groot feest. Maar de verjaardag van Christa was daar niet de enige reden voor.

“Elk jaar vieren we de verjaardag van mama en papa met slechts enkele dagen verschil. Papa op 22/09 en mama op 26/09. September is hier dus een feestelijke maand. Al helemaal als je weet dat Yukka (de zoon van Francesco en Magali, red.) op 17/09 jarig is. Net als wijlen ons lieve meme Clara”, legt Stephanie uit. En Magali maakt de club morgen, op 28 september, volledig.

Eén groot feest

“Wel heel handig om dan ineens één feest voor iedereen te organiseren, of voor mijn ouders een cadeau waar ze beiden van kunnen genieten”, lacht Stephanie. “Die komt er trouwens snel aan mama en papa”, knipoogt hun dochter.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws