"Dikke proficiat cuties!": Leen Dendievel en haar man Udo maken prachtig nieuws bekend Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Dikke proficiat cuties!": Leen Dendievel en haar man Udo maken prachtig nieuws bekend

"Dikke proficiat cuties!": Leen Dendievel en haar man Udo maken prachtig nieuws bekend

Leen Dendievel (40) vormt inmiddels al jarenlang een koppel met zanger Udo Mechels (47). Nu hebben de twee ook zeer heuglijk nieuws te melden op Instagram.

Leen Dendievel en Udo maken er geen geheim van dat ze bewust kinderloos zijn. Leen schreef er zelfs een boek over: 'De zin van een kind'. "Ik word 40 dit jaar en weet nu zeker, ik wil geen kinderen", vertelde ze daar afgelopen zomer nog over.

In de zomer van 2023 hadden Leen en Udo ook iets bijzonders te vieren. In augustus waren ze namelijk 5 jaar getrouwd. Nu heeft het koppel opnieuw zeer heuglijk nieuws te melden. Zo zijn Leen en Udo inmiddels 10 jaar samen.

Mijn liefste

"10 jaar uitzonderlijke, gewone liefde! Beste moment in dat decennium? Elke ochtend als ik tegen je aankruip, mijn liefste", schrijft Leen op Instagram bij een foto van hun tweetjes. Leen en Udo worden dan ook overstelpt met felicitaties. "Dikke proficiat!", "Gefeliciteerd cuties!", "Jullie zijn goud!" en "Toppers!", luidt het onder meer in de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws