"Dikke proficiat!": Sam De Bruyn en zijn partner Wannes hebben geweldig nieuws te melden

230713samdebruyninstagram
Sam De Bruyn en zijn echtgenoot Wannes zijn inmiddels al negen jaar getrouwd. Nu heeft de StuBru-presentator ook zeer heuglijk nieuws te melden over zijn wederhelft.
Sam De Bruyn vertelde onlangs nog in de podcast 'Lotte gaat diep' dat hij na negen jaar huwelijk nog steeds smoorverliefd is op zijn echtgenoot Wannes. "Ik ben nog elke dag verrast hoe verliefd ik ben op mijn man", zei Sam.
"Ik heb nooit durven dromen, hopen of denken dat het zo zou zijn. Dat ik dat gevoel na negen jaar nog steeds kan ervaren: it blows my mind", aldus de radiopresentator. Nu heeft Sam ook zeer leuk nieuws te melden over zijn echtgenoot.

Mooiste man

Wannes was op 10 december namelijk jarig. "De mooiste man uit mijn leven is jarig! Al jullie wensen voor Wannes hieronder graag", schrijft hij op Instagram bij enkele foto's van zijn jarige wederhelft. En zijn volgers hebben geluisterd. "Dikke proficiat aan Wannes. Geniet van jullie samenzijn", "Gelukkige verjaardag" en "Van harte gefeliciteerd!", klinkt het onder meer in de comments.