"Droomkoppel, proficiat!": Kim Van Oncen en haar partner Niels maken heuglijk nieuws bekend Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Droomkoppel, proficiat!": Kim Van Oncen en haar partner Niels maken heuglijk nieuws bekend

"Droomkoppel, proficiat!": Kim Van Oncen en haar partner Niels maken heuglijk nieuws bekend

Kim Van Oncen en haar vriend Niels De Jonck woonden maandag nog het huwelijk van Thibaut Courtois en Mishel Gerzig bij, maar ook bij henzelf viert de liefde hoogtij. Op sociale media kondigt het prachtige koppeltje heuglijk nieuws aan.

Het huwelijk van de Rode Duivel heeft de romantische ziel in Kim duidelijk naar boven gehaald. Op Instagram zet de Radio2-presentatrice haar wederhelft stevig in de bloemetjes omdat ze binnenkort al maar liefst 11 jaar samen zijn. Als dat geen ware liefde is!

“Liefde. In tijden van verliefdheid en wij 2 alleen. In tijden van verbouwing. In tijden van refluxbaby 1. In tijden van verlies van baby 2 en rouw. In tijden van ziekte en angst. In tijden van slaapbaby 3. In tijden wanneer slaapbaby 3 wildchild 3 werd. In tijden van bouwen”, pent Kim enkele hartverwarmende woorden neer voor Niels. “Liefde al bijna 11 jaar.”

Trouwen?

“Cuties”, “Schoon”, “Echte liefde, zo mooi”, “Mooiste koppel”, “Wat een droom”, “Het mooiste dat er is”, “Proficiat” en “Nog veel liefde en geluk”, feliciteren Kims volgers haar in de comments. Ook Karen Damen, Astrid Coppens en Tatyana Beloy wensen de lovebirds alle geluk toe. En één volger richt zich specifiek tot Niels. “Trouw gewoon met haar”, klinkt zijn niet mis te verstane boodschap.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws