Dubbel feest ten huize Kim Van Oncen en Niels De Jonck: koppel heeft iets groots te vieren Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Dubbel feest ten huize Kim Van Oncen en Niels De Jonck: koppel heeft iets groots te vieren

Dubbel feest ten huize Kim Van Oncen en Niels De Jonck: koppel heeft iets groots te vieren

Onlangs zijn Kim Van Oncen (39) en Niels De Jonck (35) met hun kroost ingetrokken in hun nieuwe stekje. Dat hebben ze trouwens meteen goed kunnen inwijden. Afgelopen weekend vierde het koppel er dubbel feest.

Al bijna elf jaar zijn vormen Kim Van Oncen en Niels De Jonck een echt powerkoppel. Naast hun sterrenkindje Pippa mocht het koppel twee schatten van kinderen verwelkomen, hun zoontje Jack en dochtertje Stella. Die zijn recent allebei een jaartje ouder geworden.

De Radio2-presentatrice had er niets beters op gevonden dan een dubbel verjaardagsfeest te geven. “Stilte na de storm. Bedankt aan iedereen die erbij was”, schreef Kim na afloop op haar Instagramverhaal. Een prachtige dag dus, al zorgde haar foto toch even voor de nodige verwarring.

Wat? 48?!

De ballonnen lieten namelijk uitschijnen dat iemand 48 geworden was. Maar dat Kim bijna 50 zou zijn, geloofde niemand. De verwarde reacties stroomden binnen in haar DM’s, dus besloot de radiostem het misverstand meteen uit de weg te helpen. “Na de vele vragen over wie mijn plastische chirurg is…”, grapt de presentatrice. “Jack werd 8 en Stella 4. Ik dus geen 48”, legt Kim uit, die er duidelijk de humor van inziet.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws