Echte reden van breuk tussen Karen Damen en Antony Van der Wee uitgelekt: "Daardoor uit elkaar" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Echte reden van breuk tussen Karen Damen en Antony Van der Wee uitgelekt: "Daardoor uit elkaar"

Echte reden van breuk tussen Karen Damen en Antony Van der Wee uitgelekt: "Daardoor uit elkaar"

Karen Damen en haar man Antony Van der Wee gaan na een relatie van 17 jaar, waarvan 7 jaar getrouwd, uit elkaar. Dat nieuws maakte Karen zelf bekend via Instagram. Nu zijn er ook meer details uitgelekt over de reden van hun breuk.

"Soms blijven dromen duren. En soms niet. Met pijn in het hart maar met alle liefde en respect voor elkaar hebben Antony en ik beslist om een punt te zetten achter ons huwelijk en elk onze eigen weg te gaan." Met die woorden kondigde Karen Damen op dinsdag haar relatiebreuk met haar man Antony Van der Wee aan.

De twee vormden maar liefst 17 jaar een koppel. In 2016 gaven ze elkaar nog een jawoord in Ibiza. Samen hebben ze ook een zoon van 13 jaar, Sky. "We gaan in de beste verstandhouding uit elkaar en zetten allebei het belang van onze zoon Sky voorop. We willen in alle sereniteit vorm geven aan deze nieuwe fase in ons leven waarin we bovenal de beste ouders voor Sky willen zijn", aldus Karen.

Al langer geruchten

Nu raakten er ook meer details bekend over de reden van hun breuk. Volgens HLN.be gingen er namelijk al langer geruchten de ronde dat de twee uit elkaar gegroeid waren. "De voorbije maanden gonsde het steeds luider dat de twee elkaar ergens waren kwijtgeraakt. Dat wordt nu bevestigd", aldus HLN.be.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws