Eddy Planckaert openhartig over tragisch ongeluk: "Bezweken aan verwondingen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Eddy Planckaert openhartig over tragisch ongeluk: "Bezweken aan verwondingen"

Eddy Planckaert openhartig over tragisch ongeluk: "Bezweken aan verwondingen"

Bijna zes decennia geleden veranderde plots het leven van Eddy Planckaert. Zijn gezin raakte betrokken bij een zwaar ongeval en daar moet hij nu nog wat over kwijt. Op Instagram plaatst de pater familias van de Planckaerts een erg emotionele boodschap.

Eddy Planckaert staat vandaag stil bij een tragische gebeurtenis. “58 jaar geleden, het ongeluk dat het leven zo veranderde voor onze familie”, begint hij. “Mijn vader heeft een jaar in het ziekenhuis gelegen om dan alsnog aan zijn verwondingen te bezwijken, moeder was drie maanden in het hospitaal om daarna de rest van haar leven door te brengen met een kleine handicap”, aldus een trieste Eddy.

Gelukkig raakten Eddy en zijn zus Vera slechts lichtgewond. Al doet deze herinnering nog steeds heel veel pijn. “Altijd moeilijk om aan die tijd terug te denken, maar het is ook een deel in het geheel van mijn leven”, schrijft Eddy. “Positief denken en gelukkig zijn is de boodschap. Het leven blijft verdergaan”, besluit hij.

Deze pakkende boodschap van Eddy lokt heel wat reacties uit. “Staat in het geheugen gegrift zulke dingen”, “Vreselijk”, “Waren zware tijden”, “Het is een litteken dat geen kind zou mogen dragen, maar het heeft je beslist gevormd tot de man en vader die je nu bent”, “Verschrikkelijk” en “Dat is iets wat jullie nooit zullen vergeten, zo erg”, klinkt het onder meer in de commentaren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws