Eddy Planckaert roept zijn zoon Junior Planckaert op het matje: "Doe er iets mee, verdorie!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Eddy Planckaert roept zijn zoon Junior Planckaert op het matje: "Doe er iets mee, verdorie!"

Eddy Planckaert roept zijn zoon Junior Planckaert op het matje: "Doe er iets mee, verdorie!"

Junior Planckaert kende met een ongeluk in de rally vorig jaar veel pech. Toch mag hem dat niet tegenhouden, zo zegt zijn vader Eddy Planckaert.

"Toch is hij de man van de techniek en motoren. Hij moet zijn weg in die richting zoeken. Hij offert zich vaak op. Dan hebben ze hem nodig in de chambres d'hôtes, dan moet hij helpen op het kasteel, hij is overal bezig", vertelt Eddy in Primo.

"Geef hem iets in zijn handen en hij doet er iets mee. Alle badkamers in de gastenverblijven heeft Junior verbouwd. Maar hij kan ook meubels maken, barbecues bouwen enzovoort."

Toch wijst Eddy zijn zoon terecht." Ik vind dat hij zijn talent te weinig gebruikt. Hij zou meer in zichzelf moeten geloven én hij moet dat allemaal beheerst doen. Geef hem in de rallysport twee jaar de tijd en hij draait mee aan de top. Dat is ook zo met dat drummen: hij moet daar iets mee doen, verdorie!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws