"Een ongelooflijke verrassing": prachtig wat man van Ingeborg voor haar doet Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Een ongelooflijke verrassing": prachtig wat man van Ingeborg voor haar doet

"Een ongelooflijke verrassing": prachtig wat man van Ingeborg voor haar doet

Ingeborg schittert sinds kort in het nieuwe spelprogramma 'Million Dollars Island'. Een lastig avontuur voor de 100 deelnemers, maar ook de presentatrice kreeg het zwaar. Ze was namelijk zo'n twee maanden van huis, maar gelukkig had haar man iets geweldigs voor haar in petto.

Ingeborg is intussen al 26 jaar getrouwd met Roland Keyaert. Onlangs moest ze hem voor het eerst twee maanden lang missen, want ze trok naar het buitenland voor de opnames van een nieuw tv-programma. "Ik ben nog nooit zo lang van huis geweest als voor 'Million Dollar Island'", vertelt ze in een gesprek met Story.

De presentatrice verklapt dat ze daar een ongelooflijke verrassing van haar man Roland in haar koffer vond. "Hij had voor elke dag dat ik daar was een kaartje gemaakt met daarop een lief tekstje om mij te ondersteunen", verklapt ze. Dat vond Ingeborg natuurlijk fantastisch. "Mijn hart smolt volledig. Ik heb ze allemaal aan de muur in mijn hotelkamer geplakt", klinkt het.

Schade ingehaald

Hoewel ze aan de andere kant van de wereld zat, was het gemis eigenlijk toch niet zo groot. "Ik heb Roland met momenten meer gesproken dan wanneer we thuis zijn, met dank aan de moderne technologie", geeft ze toe. "Een knuffel of kusje ging natuurlijk niet, dus toen ik weer thuis was, hebben we onze schade ingehaald", knipoogt Ingeborg.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws