Eline De Munck en haar man hebben iets groots te vieren: "Zo blij voor jullie!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Eline De Munck en haar man hebben iets groots te vieren: "Zo blij voor jullie!"

Eline De Munck en haar man hebben iets groots te vieren: "Zo blij voor jullie!"

Het gaat Eline De Munck voor de wind. Haar brillenmerk ‘Odette Lunettes’ heeft al enorme successen geboekt. Zo viel Eline er onlangs nog stevig mee in de prijzen. Ze won zomaar even de Oscar van de brillenwereld. Maar ook op persoonlijk vlak lacht het leven haar toe.

Zo is Eline De Munck al een hele tijd gelukkig samen met ‘Rundskop’-regisseur Michaël Roskam. In februari 2021 raakte bekend dat de twee een koppel vormden. Maar de verrassing was nóg groter toen Eline begin dit jaar aankondigde dat de twee stiekem al een jaar getrouwd waren. “09.01.2022 vs 09.01.2021, één jaar getrouwd”, schreef ze toen op Instagram.

Eline en Michaël slaagden er dus niet alleen in hun romance, maar ook hun huwelijk buiten de schijnwerpers te houden. Nu dat voorbij is, steken ze hun liefde niet onder stoelen of banken. Ze zien elkaar graag en iedereen mag het geweten hebben. Ook nu vieren ze opnieuw de liefde op sociale media. Hun tweede huwelijksverjaardag is namelijk in zicht. “692 dagen getrouwd”, loopt Eline al enthousiast op de feiten vooruit.

Daarbij deelt de brillenontwerpster enkele intieme foto’s met haar echtgenoot. De liefde spat ervan af. “Proficiat”, “Op nog vele jaren” en “Toppers”, klinkt het in de reacties. “Zo’n schoon koppel, vanbinnen en vanbuiten”, moet Dina Tersago van het hart. “Wat kan de liefde schoon zijn! Zo blij voor jou”, reageert Rani De Coninck dolenthousiast. “Dat moet gevierd worden”, vindt ook klankman Pascal Braeckman.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws