Ellen Callebout praat voor het eerst over overspel van Gert Verhulst: "Daarom heb ik hem vergeven" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Ellen Callebout praat voor het eerst over overspel van Gert Verhulst: "Daarom heb ik hem vergeven"

Ellen Callebout praat voor het eerst over overspel van Gert Verhulst: "Daarom heb ik hem vergeven"

Gert Verhulst en Ellen Callebout zijn inmiddels al 15 jaar samen. Toch ging hun relatie niet altijd over rozen. Zo kwam het ook tot een breuk tussen de twee toen Gert Verhulst iets begon met ex-K3'tje Josje Huisman. In Dag Allemaal praat het koppel nu openhartig over die periode.

Na zijn kortstondige relatie met Josje Huisman vonden Gert Verhulst en Ellen Callebout elkaar al snel terug. En dat was dankzij Ellens vergevingsgezindheid. "(knikt) Als je niet kan vergeven, moet je niet terug in de relatie stappen. Dan komt dat sowieso niet goed", vertelt Ellen in Dag Allemaal.

Er is ook weinig wat ze elkaar nooit zouden kunnen vergeven. "Ja, dat is waar. Ik kan me eigenlijk niets inbeelden", aldus Gert. "Hoe ouder je wordt, hoe meer je elkaar kan vergeven zelfs. Omdat je leert relativeren en meer levenservaring hebt."

Sterker gemaakt

"Het is zoals Gert zegt: met ouder worden, word je milder", vult Ellen aan. "Toen ik jonger was, maakte ik me soms ook druk in dingen die het niet waard waren. Het gaat om relativeren", zegt de West-Vlaamse. "En dat is geen onverschilligheid, maar gewoon dingen in perspectief zien", aldus Gert. Bovendien zijn ze er sterker uitgekomen. "Die breuk heeft ons als koppel sterker gemaakt. Daar zijn we veel beter uit gekomen dan ervoor", besluit Ellen.

Populair

Laatste nieuws