Enkele maanden na breuk met Ann Van den Broeck: Stany Crets komt al met heuglijk nieuws op de proppen Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Enkele maanden na breuk met Ann Van den Broeck: Stany Crets komt al met heuglijk nieuws op de proppen

Enkele maanden na breuk met Ann Van den Broeck: Stany Crets komt al met heuglijk nieuws op de proppen

Ann Van den Broeck en Stany Crets vormen niet langer een koppel. Een tijdje geleden maakten ze bekend dat ze er na een romance van 12 jaar een punt achter zetten. Toch zijn er geen bruggen opgeblazen tussen de twee. Meer nog, Stany maakt verrassend nieuws bekend over zijn ex.

In juli kondigden Ann Van den Broeck en Stany Crets hun relatiebreuk aan. “Vandaag is de vakpers er achter gekomen, maar wij hebben lange tijd geleden al besloten geen koppel meer te zijn”, liet het musicalkoppel weten op Instagram. Hoewel ze intussen al even uit elkaar zijn, houdt dat de twee niet tegen om samen te werken. Zo gaat op 5 oktober de musical ‘You Are My Sunshine’ in première, de eerste co-productie van het ex-koppel.

De samenwerking stond al van voor corona in de steigers en daar brengt hun breuk geen verandering in. “Het zou heel dom geweest zijn om deze kans te laten schieten”, denkt Stany erover in Het Laatste Nieuws. “Wij zijn tamelijk professionele mensen, dus wij kunnen privé en werk echt wel uit elkaar houden. Onze privésituatie heeft geen invloed op de manier waarop we samenwerken”, besluit de regisseur.

Toekomst

Maar er is meer. De voormalige geliefde zouden ook in de toekomst dergelijke samenwerking niet mijden. “Wij gaan dat sowieso nog doen”, klink het bij Stany. Zo zal hij zijn ex-vrienidn in 2025 al opnieuw regisseren in de musicalproductie ‘Mamma Mia’, waar Ann naast Helle Vanderheyden de vrouwelijke hoofdrol speelt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws