Enkele maanden voor huwelijk: Regi en verloofde Kristel hebben groot nieuws over gezinsuitbreiding Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Enkele maanden voor huwelijk: Regi en verloofde Kristel hebben groot nieuws over gezinsuitbreiding

Enkele maanden voor huwelijk: Regi en verloofde Kristel hebben groot nieuws over gezinsuitbreiding

Regi Penxten en zijn vriendin Kristel zijn nog geen jaar samen, of ze mogen elkaar binnenkort al man en vrouw noemen. Het verliefde koppeltje wil er duidelijk geen gras over laten groeien. Maar geldt dat ook voor hun kinderwens? De Limburgse dj komt met verrassend nieuws.

“Ik heb altijd gezegd dat ik geen kinderen meer wilde, maar nu zeg ik niet langer nee”, onthult Regi nu in Het Belang van Limburg. “Alleen moeten we er dan wel niet meer te lang mee wachten.” Maar wel liever tot ná hun sprookjeshuwelijk begin volgend jaar. “Mocht er nog een kindje komen, dan zeker na ons huwelijk. En al zeker geen zwangerschap daarvóór. We zijn verliefd en willen trouwen in volle verliefdheid”, besluit de producer.

Regi heeft al twee dochters, Ellie-Martha en Renée, uit zijn huwelijk met Elke Vanelderen. Maar ook zijn toekomstige is al mama van een dochtertje. “Praktisch gezien zie ik toch heel wat uitdagingen”, zegt Kristel over hun kinderwens. “De meisjes zijn nu min of meer zelfstandig en we hebben de vrijheid om te reizen. Als er toch nog een kindje zou komen, wil ik een jongetje om mee te mountainbiken. Maar Regi wil alleen maar meisjes”, lacht ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws