Erg pijnlijk voor Hugo Sigal: "Het zal nog lang duren voor ik dit weer kan"

230328HUGOSIGALINSTAGRAM
Het zijn moeilijke tijden voor Hugo Sigal. Op één week tijd belandde de zanger en acteur twee keer in ziekenhuis. Maar vooral het verdriet om het overlijden van zijn Nicole blijft enorm.
Maar Hugo klimt stilaan weer uit zijn diepe dal. Zo reisde hij onlangs nog in zijn eentje naar New York om zijn petekind, Ben, te bezoeken, die in de Verenigde Staten studeert. “De familie drong erop aan, hoewel ik twijfelde omdat ik daar zo dikwijls met Colleke geweest ben, met de boot”, klinkt het bij de zanger in Dag Allemaal. “Maar ik ben blij dat ik het toch gedaan heb. Ik heb drie ongelooflijke dagen gehad met Ben.”
Toch valt alleen reizen hem nog enorm zwaar. In juni gingen Nicole en Hugo traditioneel samen naar Saint-Tropez. Behalve dit jaar. De zanger en acteur is nog niet klaar om die grote stap te zetten. “Dat gaat niet nu, het zal nog lang duren voor ik nog eens naar daar terugkeer”, bedenkt hij zich.

Ik zie haar

“Heel raar, ik zie ons daar in de straatjes lopen, naar de Place des Lices, waar we altijd ons aperitiefje dronken”, vertelt Hugo. En dat zou nog even te confronterend zijn. Maar tegelijk vindt hij het ook heel mooi. “Ik heb lang niet gedroomd omdat ik slaappillen nam, maar nu droom ik weer geregeld van Nicole. Ergens ben ik blij dat ik haar op die manier toch nog kan zien…”