Hugo Sigal opnieuw opgenomen in ziekenhuis: zanger moet dringend onder het mes Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Hugo Sigal opnieuw opgenomen in ziekenhuis: zanger moet dringend onder het mes

Hugo Sigal opnieuw opgenomen in ziekenhuis: zanger moet dringend onder het mes

Vorige week belandde Hugo Sigal nog in het ziekenhuis nadat hij zich misstapte op de trap, op precies dezelfde plaats waar zijn Nicole zes maanden geleden om het leven kwam. Maar vandaag is de zanger opnieuw opgenomen het ziekenhuis. Hugo moet namelijk dringend onder het mes.

Hugo Sigal heeft zijn portie ziekenhuisbezoekjes nu wel gehad. Maar deze keer was het broodnodig. De zanger heeft al lange tijd last van zijn prostaat. “Omdat mijn vader aan prostaatkanker leed, was ik er niet gerust in. Gelukkig bleek dat ik geen kanker heb, maar wel een sterk vergrote prostaat”, laat hij weten in Het Nieuwsblad.

Hugo moest vandaag dan ook dringend geopereerd worden. “Mijn blaas ledigt niet meer volledig. Ik moet heel vaak plassen en er is gevaar voor ontstekingen”, legt hij uit. “Hopelijk ben ik daarna van de problemen verlost.” Schrik heeft de zanger niet. “Dit overkomt wel meer mensen, dus ik maak me geen zorgen. Waar ik wel tegenop zie, is na afloop alleen op de kamer komen”, zegt hij diep bedroefd.

Lege kamer

“Ik kwam met Colleke naar dit ziekenhuis voor haar kanker. Daarna voor alzheimer. Hier overleed ze zes maanden geleden”, weet Hugo te vertellen. “En nu stap ik zonder haar het ziekenhuis binnen en als ik na de operatie op de kamer kom, is ze er niet”, aldus de acteur. We wensen hem alvast veel goede moed toe!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws