Erg pijnlijk voor Piet Huysentruyt na geboorte van kleinzoontje: "Ik heb nog nooit zo gebleit" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Erg pijnlijk voor Piet Huysentruyt na geboorte van kleinzoontje: "Ik heb nog nooit zo gebleit"

Erg pijnlijk voor Piet Huysentruyt na geboorte van kleinzoontje: "Ik heb nog nooit zo gebleit"

Vlak voor de zomer is Piet Huysentruyt voor de eerste keer in zijn leven opa geworden. Op 6 juni mocht hij zijn kleinzoon Joshua verwelkomen. Maar daar heeft hij nu pijnlijk nieuws over.

De dag dat Joshua geboren werd, was wellicht een van de mooiste dagen uit zijn leven. En toch kreeg Piet Huysentruyt het die dag hard te verduren, want zelf was hij niet bij de geboorte aanwezig. “Bovendien zat ons gezin verspreid over elke uithoek van de wereld. Mijn dochter Marie in de States, mijn vrouw in Zuid-Afrika, Cyriel (de papa van Joshua, red.) in Frankrijk en ik zat in België”, vertelt de tv-kok in Dag Allemaal.

“Ik wilde iedereen knuffelen, dat kon dus niet”, haalt hij zijn schouders op. Een week na de geboorte kon Piet de kleine Joshua uiteindelijk voor het eerst in zijn armen houden. “Ik heb nog nooit zo gebleit als toen”, klinkt het. Maar zulke momenten moet hij telkens missen, nu hij in Zuid-Afrika woont.

Probleem

“Da's een probleem, maar er wordt aan gewerkt”, zegt de tv-kok. Piet heeft namelijk nog een stuk grond in Zuid-Afrika en heeft besloten daarop een huis te bouwen voor zijn kinderen en kleinkinderen. “Op die manier kunnen we elkaar blijven zien”, besluit hij.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws