Erik Van Looy onthult waar huwelijk misliep: "Daar moet ik nu tol van betalen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Erik Van Looy onthult waar huwelijk misliep: "Daar moet ik nu tol van betalen"

Erik Van Looy onthult waar huwelijk misliep: "Daar moet ik nu tol van betalen"

Nu zou Erik Van Looy opnieuw van straat zijn, maar zo’n tien jaar geleden kondigde hij zijn scheiding met zijn toenmalige vrouw aan. Na meer dan 20 jaar ging het koppel uit elkaar. Maar de ‘De Slimste Mens ter Wereld’-presentator vertelde nooit waarom, tot nu.

In 2014 kondigde Erik Van Looy aan dat hij en zijn toenmalige echtgenote na 21 jaar huwelijk zouden scheiden. “Mijn vrouw en ik hebben beslist om uit elkaar te gaan. We hebben nooit samen interviews gegeven, en zullen ook geen commentaar geven of terugblikken op ons huwelijk”, zei de presentator toen in een korte mededeling aan de pers.

Erik is altijd karig geweest met informatie over zijn relaties, maar nu vertelt hij voor het eerst waar het destijds misgelopen is met zijn vrouw. “Ik heb altijd een verschroeiende ambitie gehad”, vertelt de presentator en regisseur openhartig in Dag Allemaal. “Ik denk altijd: 'Ik wil dat geprobeerd hebben.' Op het eind van je leven moet je spijt hebben van de dingen die je gedaan hebt, niet van de dingen die je niet gedaan hebt”, besluit hij.

Dure tol

Toch lijkt hij enigszins spijt te hebben dat zijn huwelijk er de dupe van geworden is. “Voor ambitie betaal je een tol, en die heb ik betaald. Een dure tol: een echtscheiding”, beseft Erik. “Al was die ambitie zeker niet de enige aanleiding, want ik heb fouten gemaakt.” Jammer. “Want ik vond het trouwens een goed huwelijk, anders zou het geen 21 jaar hebben geduurd”, klinkt het. “Maar we hebben een fantastische zoon en komen nog altijd goed overeen.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws