Ex-'Familie'-acteurs Vincent Banić en Bab Buelens hebben groot nieuws over gezinsuitbreiding Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Ex-'Familie'-acteurs Vincent Banić en Bab Buelens hebben groot nieuws over gezinsuitbreiding

Ex-'Familie'-acteurs Vincent Banić en Bab Buelens hebben groot nieuws over gezinsuitbreiding

Voormalige 'Familie'-acteurs Vincent Banić (35) en Bab Buelens (29) vormen inmiddels al ruim zes jaar een koppel. Bij HLN Showbits onthulde Vincent nu ook of er binnenkort een kindje zit aan te komen.

Zo vertelt hij onder meer hoe hij Bab heeft leren kennen. "Bab en ik kennen elkaar eigenlijk al van toen dat zij Kzoom deed en ik bij JIM werkte. Onze kledingkasten waren naast elkaar en we hadden, heel raar, altijd hetzelfde make-upuur. Dat was precies allemaal meant to be", aldus de voormalige 'Familie'-acteur.

"En dan hebben we elkaar een beetje uit het oog verloren en dan bij ‘Familie’ elkaar terug tegengekomen", legt hij uit. "We hebben dan wat gebabbeld en daar is dan uiteindelijk later de vonk overgeslagen."

Nog geen kindjes 

En ondertussen zijn de twee ook al 2,5 jaar gelukkig getrouwd. Maar voorlopig staan er nog geen kindjes op de planning. "Nee, nog geen kindjes", zegt Vincent. "We hebben een hond, dat is al goed", klinkt het.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws