Ex-'Familie'-actrice Alix Konadu overladen met steunbetuigingen na triest nieuws Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Ex-'Familie'-actrice Alix Konadu overladen met steunbetuigingen na triest nieuws

Ex-'Familie'-actrice Alix Konadu overladen met steunbetuigingen na triest nieuws

Nog maar pas moesten de fans van ‘Familie’ afscheid nemen van Kato. De actrice die deze rol vertolkte, Alix Konadu, vertrekt namelijk naar Ghana voor een heel bijzondere reden.

Exact een jaar na haar intrede, verdween Kato onlangs uit ‘Familie’. Kato, gespeeld door actrice Alix Konadu, pakte haar koffers en vertrok naar Tenerife na het voorval met Ian. De actrice is zelf ook naar verre oorden vertrokken. Ze is pas naar Ghana gevlogen en daar gaat ze een hele tijd bij haar familie wonen.

Alix heeft besloten om te kiezen voor haar familie, want haar oma is ernstig ziek. “Enkele maanden geleden werd ze heel ziek en is ze in het ziekenhuis opgenomen”, wist ze eerder al te vertellen. Toen trok Alix al voor enkele dagen naar Ghana, maar al snel besefte ze dat ze voor een langere tijd voor haar oma wil gaan zorgen.

In de ‘Familie Fans’-groep op Facebook hebben de kijkers alvast heel veel begrip voor haar ingrijpende beslissing. “Veel beterschap voor je oma, we zullen je missen lieve Kato”, “Je hebt een gouden hart, zo lief”, “Wat is dat fijn dat je voor haar zorgt”, “Heel veel sterkte voor je lieve oma” en “Je oma zal blij zijn”, reageren ze onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws