Ex-Miss België Tanja Dexters deelt plots opvallend nieuws over gezinsuitbreiding Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Ex-Miss België Tanja Dexters deelt plots opvallend nieuws over gezinsuitbreiding

Ex-Miss België Tanja Dexters deelt plots opvallend nieuws over gezinsuitbreiding

Zo'n twaalf jaar geleden mocht Tanja Dexters haar eerste dochter Valentina verwelkomen, maar zou ze ook nog graag een kindje krijgen met haar huidige vriend? In een nieuw interview praat de blondine openhartig over haar kinderwens.

25 jaar geleden werd Tanja Dexters gekroond tot Miss België. Twaalf jaar na die overwinning kreeg ze samen met haar ex-partner Miguel Dheedene een dochter genaamd Valentina. De ouders van Valentina gingen daarna uit elkaar en Tanja is intussen al enkele jaren samen met haar huidige vriend Michaël.

Haar ex Miguel zal binnenkort opnieuw papa worden, maar heeft Tanja spijt dat ze geen tweede keer mama is geworden? Op die vraag geeft ze in Story een verrassend antwoord. "Als ik Michaël eerder had leren kennen, dan zou ik misschien wel voor een tweede kind gegaan zijn", geeft ze eerlijk toe. "Maar nu zou ik het gezien mijn leeftijd een egoïstische beslissing vinden", klinkt het.

Te oud? 

Op 6 februari mocht de ex-Miss België namelijk 46 kaarsjes uitblazen. "Voor mezelf vind ik me niet te oud, maar wel voor het kind", verduidelijkt ze. Een tweede kindje zit er dus niet aan te komen. "Maar als het mij morgen onverwacht overkomt, zou ik er wel volledig voor gaan", besluit Tanja.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws