Ex-'Thuis'-actrice Sally-Jane Van Horenbeeck en echtgenoot nemen moeilijk besluit na bewogen periode Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Ex-'Thuis'-actrice Sally-Jane Van Horenbeeck en echtgenoot nemen moeilijk besluit na bewogen periode

Ex-'Thuis'-actrice Sally-Jane Van Horenbeeck en echtgenoot nemen moeilijk besluit na bewogen periode

Het drama blijft Sally-Jane Van Horenbeeck en Robert de la Haye achtervolgen. De ex-‘Thuis’-actrice raakte eerder deze week betrokken bij een ernstig verkeersongeval, kort nadat haar man zijn tanden verloor na een foutgelopen ingreep. Daardoor stond het koppel helaas voor een zware keuze.

Dinsdagavond raakte Sally-Jane Van Horenbeeck, beter bekend als Peggy uit ‘Thuis’, betrokken bij een zwaar verkeersongeluk. De actrice werd aangereden door een elektrische fietser, die meteen na het ongeval vluchtmisdrijf pleegde. Sally-Jane kwam lelijk ten val brak haar knie. Een dezer dagen moet ze dan ook geopereerd worden.

“Daarna mag ze sowieso zes weken niks doen. Pas dan start haar revalidatie”, weet haar man, ‘Mijn Slechtste Beste Vriendin’-acteur Robert de la Haye, te vertellen in Het Laatste Nieuws. Maar die revalidatie kan maanden duren. Daardoor zit het koppel nu serieus met de handen in het haar. Sally-Jane en Robert zijn niet alleen bijna 25 jaar samen, ze runnen samen ook het Thaise restaurant Siam Sally.

Noodgedwongen

Nu moet het koppel noodgedwongen de deuren van hun restaurant sluiten, tijdelijk weliswaar. “Sally-Jane staat er immers in de keuken”, legt haar echtgenoot uit. “Deze week en volgende week zijn we sowieso gesloten. Misschien de vier weken daarna ook nog, maar dat valt allemaal nog te bezien”, haalt Robert zijn schouders op.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws