Exclusieve beelden: zo zag het mysterieuze huwelijk van Thibaut Courtois en Mishel Gerzig eruit Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Exclusieve beelden: zo zag het mysterieuze huwelijk van Thibaut Courtois en Mishel Gerzig eruit

Exclusieve beelden: zo zag het mysterieuze huwelijk van Thibaut Courtois en Mishel Gerzig eruit

Maandag vond het langverwachte droomhuwelijk van Thibaut Courtois en Mishel Gerzig plaats. Hoewel de gasten geen foto’s mochten maken van het hele gebeuren, doen op sociale media nu wel heel wat beelden de ronde van de mooiste dag van hun leven.

Op maandag 26 juni zijn Thibaut Courtois en Mishel Gerzig in het huwelijksbootje gestapt, maar dat gebeurde in het grootste geheim. Waar de ceremonie plaatsvond, wist niemand. De 300 genodigden werden bovendien vriendelijk verzocht om geen foto’s of video’s te maken van hun trouwdag. “Er stonden van die grote mannen met oortjes in, die duidelijk maakten dat er geen beelden gemaakt mochten worden”, vertelde Kim Van Oncen bij Radio2.

Van hun welkomstparty de dag ervoor werden op sociale media wel heel wat beelden gedeeld. Maar nu krijgen we ook een glimp van het sprookjeshuwelijk zelf te zien. “Zo zag het mysterieuze trouwfeest van Thibaut en Mishel eruit”, schrijft Het Belang van Limburg op Instagram bij een compilatievideo van hun grote dag. Zo gaven de tortelduifjes elkaar hun jawoord in een luxueus kasteel in Cannes en wisten ze Martin Garrix te strikken als dj op hun trouwfeest.

Vuurwerk

Maar ook het pas gehuwde stelletje heeft intussen enkele sfeerbeelden gedeeld van hun “bescheiden” trouwfeest. Een sprookjesachtige locatie, verschillende trouwjurken, een wereldberoemde dj, een gigantische bruidstaart en vuurwerk waren de ingrediënten voor het feest van het jaar.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws