'Familie'-acteur Yanni Bourguignon openhartig over geslacht van tweede kindje: "Ik ben zeer tevreden"

231108yannibourguignoninstagram
Amper een jaar geleden, op 7 december 2022, mochten Yanni Bourguignon en zijn verloofde Kelly hun eerste kindje, hun dochtertje Lyo, verwelkomen. In maart 2024 verwacht het koppel hun tweede kindje. Maar krijgt de kleine Lyo een broertje of zusje?
“Goh... We weten het al. Maar dat blijft voorlopig nog privé”, besluit Yanni Bourguignon, die Cédric speelt in ‘Familie’, in TV-Familie. Jammer, maar helaas. We komen het geslacht voorlopig nog niet te weten. “We willen namelijk eerst onze familie en vrienden inlichten. Het tot aan de bevalling geheimhouden, dat lukt ons toch niet. Tijdens de vorige zwangerschap hebben Kelly en ik ons regelmatig versproken”, legt de acteur uit.
Als het opnieuw een dochtertje wordt, zal Yanni zijn mannetje moeten staan tussen drie vrouwen in huis. “Hm, dat moet pittig zijn”, bedenkt de acteur zich. “Toen Kelly de eerste keer in verwachting was, had ik stiekem een voorkeur voor een jongetje. Ik kan me namelijk niet van de indruk ontdoen dat je je als vader veel langer zorgen maakt om een dochter”, denkt hij erover. “Om de één of andere reden lijkt een zoon me makkelijker.”

Meisjespapa

Toch bestempelt iedereen uit zijn omgeving de acteur eerder als een ‘meisjespapa’. “Ik ben geen sporter en ken niets van voetbal. 'We zien jou sneller naar de ballettraining van je dochter dan naar de voetbaltraining van je zoon gaan', kreeg ik vaak te horen”, lacht Yanni. “Maar goed, laat ons zeggen dat ik nu al zeer tevreden ben met onze tweede baby”, glundert de papa in spe. Een naam hebben ze bovendien nog niet gevonden: “In ieder geval, Kelly en ik zijn er nog niet uit.”