'Familie'-actrice Janine Bischops krijgt plots zware tegenslag te verwerken Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

'Familie'-actrice Janine Bischops krijgt plots zware tegenslag te verwerken

'Familie'-actrice Janine Bischops krijgt plots zware tegenslag te verwerken

Eind vorig jaar gaf Kaat Neefs, de kleindochter van Janine Bischops, het beste van zichzelf in ‘The Voice van Vlaanderen’. Maar nu heeft de 21-jarige zangeres andere plannen voor ogen. En dat betekent helaas niet zo’n goed nieuws voor haar oma.

Na haar ‘The Voice’-avontuur is Kaat richting Los Angeles getrokken. Daar studeert ze aan de prestigieuze Otis College of Art and Design in Los Angeles. “Ik volg hier een uitwisselingsprogramma om m'n blik op de wereld te verruimen”, vertelt Janines kleindochter in TV-Familie. “Net als in de Karel De Grote Hogeschool volg ik Illustratie, maar de mogelijkheden zijn hier veel ruimer.”

“Ik moet zeggen dat ik me m'n keuze nog niet beklaagd heb. Het is dé ideale plek om met kunst bezig te zijn”, bedenkt Kaat zich. En dat betekent meteen minder goed nieuws voor Janine Bischops, want haar kleindochter denkt nog niet aan terugkeren. Meer nog, ze heeft haar hart volledig verloren aan Californië. “Ik voel me hier inmiddels helemaal thuis en wil zelfs niet terug naar België”, besluit ze.

Blijven wonen

Kaat keert binnen een halfjaar wel terug om haar laatste jaar in België af te maken. “Bomma hoeft zich dus geen zorgen te maken”, lacht ze. Maar is dat wel zo? “Maar ja, ik heb hier m'n hart verloren”, geeft Janines kleindochter toe. “De omgeving en de school zijn gewoon fantastisch. Er zijn in Los Angeles ook zoveel werkmogelijkheden. De kans bestaat dat ik na mijn studies hier kom wonen”, aldus de ‘The Voice’-kandidate.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws