Verdwijnt Janine Bischops binnenkort uit 'Familie'? Actrice verklapt zelf meer TV en Radio
TV en Radio

Verdwijnt Janine Bischops binnenkort uit 'Familie'? Actrice verklapt zelf meer

Verdwijnt Janine Bischops binnenkort uit 'Familie'? Actrice verklapt zelf meer

Janine Bischops speelde meer dan twintig jaar in de Eén-soap ‘Thuis’, maar sinds 2017 is ze te zien in ‘Familie’. Zal de 81-jarige actrice nog lang de rol van Brigitte De Wulf vertolken? Daar moet ze nu zelf wat over kwijt.

Janine Bischops is bekend geworden door ‘Thuis’, waarin ze zo’n 21 jaar de rol van Jenny Verbeeck vertolkte. Nu is ze al enkele jaren te zien als Brigitte De Wulf in de VTM-tegenhanger ‘Familie’. Na haar vertrek bij ‘Thuis’ werd ze niet veel later gevraagd voor een gastrol in de VTM-soap. Toch durfde ze niet meteen ‘ja’ te zeggen.

“Omdat ik nog maar pas bij ‘Thuis’ weg was”, verduidelijkt Janine nu in Primo. “Ze zouden kunnen denken dat ik een overloopster was”, legt ze uit. Toch heeft ‘Familie’-collega Kürt Rogiers haar al snel kunnen overtuigen. “Kürt had blijkbaar gezegd: ‘Als ze twijfelt, rijd ik naar haar toe.’ En ja, mijn ego was gestreeld en ik heb toegezegd”, aldus de actrice.

Dat ze toen besloten heeft om ‘ja’ te zeggen, heeft ze nog niet beklaagd. “Het is enorm fijn om op de set te staan met zulke goeie acteurs”, geeft Janine toe. “Ik geniet er nog elke dag van”, onderstreept ze. Bovendien moet ze ook nog wat kwijt over haar toekomst bij ‘Familie’. “Ik wil nog een hele tijd doorgaan”, klinkt het duidelijk.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws