Fantastisch! Kelly Pfaff maakt heuglijk nieuws bekend over haar dochter Shania Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Fantastisch! Kelly Pfaff maakt heuglijk nieuws bekend over haar dochter Shania

Fantastisch! Kelly Pfaff maakt heuglijk nieuws bekend over haar dochter Shania

Het is een bijzondere dag vandaag, want het is feest ten huize Gooris-Pfaff. Mama Kelly heeft prachtig nieuws te melden over haar dochter Shania en al snel wordt ze overladen met lieve berichtjes van haar volgers.

Kelly Pfaff kennen veel mensen beter als de dochter van de gewezen voetbalkeeper Jean-Marie Pfaff. Kelly schitterde jaren geleden in de populaire realityreeks 'De Pfaffs' en daarnaast vormt ze ook al meer dan twee decennia een koppel met Sam Gooris. De tortelduifjes stapten in 1999 in het huwelijksbootje en ze kregen ook twee kinderen samen: Shania en Kenji.

Vandaag heeft het gezinnetje iets bijzonders te vieren, want Shania mag 23 kaarsjes uitblazen. "Happy 23rd birthday, Shania", schrijft Kelly op Instagram onder enkele leuke kiekjes. "Wij zijn zo fier en bevoorrecht om jouw ouders te zijn. Je van dichtbij te zien ontwikkelen in de fantastische, liefdevolle, intelligente en grappige jongedame die je bent", aldus de mama. "We hebben je lief, mijn alles", voegt ze er nog aan toe. "Dank u mama, ik hou van jou", reageert haar dochter meteen.

Felicitaties

Ook de volgers van Kelly willen Shania een fijne verjaardag toewensen. "Happy B-day", "Maak er een mooie dag van", "Proficiat", "Gefeliciteerd met je verjaardag en een fijne dag", "Have a nice one", "Gelukkige verjaardag, topper", "Wat een mooie, grote dochter is het geworden zeg. Helemaal de mama" en "Prachtig", klinkt het onder meer in de commentaren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws