'F.C. De Kampioenen'-actrice Danni Heylen heeft slecht nieuws over haar gezondheid Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

'F.C. De Kampioenen'-actrice Danni Heylen heeft slecht nieuws over haar gezondheid

'F.C. De Kampioenen'-actrice Danni Heylen heeft slecht nieuws over haar gezondheid

Danni Heylen (72) staat ondertussen al een halve eeuw op de planken. Het weekblad Primo kon haar strikken voor een uitgebreid interview maar daarin had de actrice, die vooral bekend is van haar rol als Pascalleke uit 'F.C. De Kampioenen', ook slecht nieuws te melden over haar gezondheid.

Danni Heylen staat al vijftig jaar op het podium. En ze hoopt haar beroep ook nog lang te kunnen doen. "Ik ben van plan om dit vak nog zolang mogelijk én met hart en ziel uit te oefenen", vertelt de actrice in Primo.

"Ik voel me ook nog altijd heel goed en fit. Ik kan nog steeds zeer goed mijn teksten vanbuiten leren. Daarom wil ik nog zolang mogelijk spelen. Kijk maar naar Alice Toen. Die is 99 en ze treedt nog altijd op! Een straffe madam!", aldus Danni. Toch blijft ook zij niet gespaard van gezondheidsproblemen.

Meniscus gescheurd

"Af en toe voel je dat de leeftijd er is. Ik heb bijvoorbeeld vorig jaar mijn rechtermeniscus gescheurd", vertelt de actrice. "En wat later ook mijn linkermeniscus. Ik moest gelukkig niet geopereerd worden. Enkele spuiten met cortisone hebben wonderen gedaan. Gelukkig was het dat maar", aldus Danni. "Daarom beweeg en fiets ik veel. Ik heb geen zin om in een rolstoel te belanden", klinkt het.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws