Foto van Elke Vanelderen lokt massaal veel reacties uit: "Zoveel liefde voor jou!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Foto van Elke Vanelderen lokt massaal veel reacties uit: "Zoveel liefde voor jou!"

Foto van Elke Vanelderen lokt massaal veel reacties uit: "Zoveel liefde voor jou!"

Elke Vanelderen (45) heeft voor eerst sinds zes maanden van zich laten horen op Instagram. De ex-vrouw van Regi Penxten ging donderdagavond met enkele vriendinnen een hapje eten en postte daarvan een kiekje op Instagram. Die foto lokt nu ook massaal veel reacties uit. Zo willen veel volgers haar een hart onder de riem steken.

"Effe bijgebabbeld", schrijft Elke Vanelderen op Instagram bij een foto waarop ze poseert met enkele bekende vriendinnen onder wie Hanne Troonbeeckx, Anke Buckinkx en Virginie Claes. Samen hebben ze een WhatsAppgroepje 'Limburgse Gezelligheid', legt Hanne Troonbeeckx uit op haar Instagrampagina.

"Een paar keer per jaar komen we samen voor een lekker etentje. En dan zijn we vertrokken voor uren tetteren. Over al wat ons lief is. Maar wat nog mooier is, is de band die we door de jaren heen opgebouwd hebben. Want zoek ze maar eens bijeen: 8 vrouwen (2 konden er vandaag niet bij zijn) die lief, oprecht, puur, grappig en empathisch zijn voor en met elkaar. Dankjewel voor de zalige namiddag dames! Ik kijk al uit naar onze volgende date", aldus Hanne.

Veel liefde

"Kan het niet mooier zeggen", reageert Elke Vanelderen. "Achter elke sterke vrouw, staan straffe madammen. Zo is dat." En er wordt ook massaal gereageerd op de foto. Zo willen veel volgers Elke een hart onder de riem steken nadat het huwelijk van haar ex Regi Penxten uitgebreid aan bod kwam in de media. "Oh Elke, heb met al dat gedoe van Regi al veel aan jou moeten denken, ook al ken ik je niet persoonlijk. Kop op", "We waren er voor jou deze dagen!" en "Veel liefde voor jou!", luidt het onder meer.

Populair

Laatste nieuws