Gaat Belle Perez voor een tweede kindje? Zangeres spreekt klare taal over haar kinderwens

belleperezinstagram
Belle Perez was 40 toen ze haar zoontje Ellía op de wereld zette. Intussen is ze er 47, maar denken zij en haar man Wout eraan om nog een groter gezinnetje te stichten?
In een interview met Het Laatste Nieuws vertelt Belle Pérez openhartig over hoe de geboorte van haar zoontje haar leven heeft bepaald. “Omdat het moederschap me zoveel kwetsbaarheid heeft gegeven. Ellía is geboren in 2016. Ik was al veertig, maar dat was het juiste moment voor mij”, besluit de zangeres. “Ik heb altijd geweten dat ik mama wilde worden, maar ik had besloten om te luisteren naar m'n biologische klok.”
Tijdens de opnames van ‘Liefde voor Muziek’ vielen alle puzzelstukken naar eigen zeggen ineens in elkaar. “Ik heb gebeld naar Wout en ik heb gezegd: 'Luister eens? Dat geluid dat je nú hoort, dat is mijn pil die ik in de vuilnisbak smijt’”, vertelt Belle. “Drie maanden en een héél fijn weekend later was ik zwanger”, lacht de zangeres.

Biologische klok

Haar gezin betekent duidelijk alles voor haar. En dat is perfect zoals het nu is. Een tweede kindje zal er dan ook niet meer komen. “Ik heb die biologische klok erna nooit meer zo sterk gevoeld, dat is ook de reden waarom er geen tweede kind is gekomen”, legt Belle uit. “Het intense oergevoel moeder te willen worden, ik heb het op die manier niet meer gehad.”