Gebroken Hugo Sigal zakt volledig in elkaar: "Verlies is niet te dragen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Gebroken Hugo Sigal zakt volledig in elkaar: "Verlies is niet te dragen"

Gebroken Hugo Sigal zakt volledig in elkaar: "Verlies is niet te dragen"

Afgelopen zaterdag zagen we hoe Hugo Sigal in alle schoonheid afscheid nam van zijn steun en toeverlaat Nicole Josy. Het was een prachtige, maar erg emotionele uitvaart. Hugo’s laatste woorden voor zijn vrouw gingen door merg en been.

Hugo maakt enorm moeilijke tijden door. Vorige week overleed zijn echtgenote Nicole helaas na een dodelijke val. Bij een laatste afscheid stortte de zanger volledig in op haar kist. Ook had hij het te moeilijk om op de uitvaart zelf te praten. Radiopresentator en vriend aan huis Jan Bosman las Hugo’s prachtige woorden in zijn plaats voor.

“Aan Colleke, mijn allerliefste. Jij hebt me geleerd om te wassen en te plassen, om te koken en nog zoveel meer. Dankzij jou kan ik bijna alles. Alleen jou te missen, dat heb ik nooit geleerd.” De eerste woorden uit Hugo’s tekst grepen iedereen meteen bij de keel. “Dat jij er niet meer bent is geen litteken op mijn ziel, maar een litteken over heel mijn lichaam”, gaat hij verder.

“Ik ga nog heel dikwijls bleiten en verdrietig zijn. Ik moet nog leren sterk te zijn. Ik weet alleen niet of ik dat ga kunnen”, schrijft een gebroken Hugo. “Graag zien is mooi, maar té graag zien wil misschien wel zeggen dat dit verlies niet te dragen is”, komt hij tot de pijnlijke vaststelling. “Wat zal ik je missen. Jouw Hugo, en Nicole”, sluit hij af.

"Mijn alles"

Hugo’s tekst was een prachtige eerbetoon aan de vrouw die Nicole was. Vol mooie momenten uit hun carrière en hun huwelijk. Hij zal haar nooit vergeten. “Ook al heb je een aantal keer gezegd dat ik na jou verder moet: ik beloof dat ik alle berichten, mails en brieven en wat dan ook altijd zal blijven ondertekenen met Hugo en Nicole”, besluit hij. “Zolang ik er ben, zal jij nooit vergeten worden. Dit is mijn bewijs aan jou dat je ook mijn eerste, mijn laatste, mijn alles bent”, aldus Hugo.

Populair

Laatste nieuws