"Gefeliciteerd": Boris Van Severen ontroert met prachtig nieuws over hoogzwangere Frances Lefebure Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Gefeliciteerd": Boris Van Severen ontroert met prachtig nieuws over hoogzwangere Frances Lefebure

"Gefeliciteerd": Boris Van Severen ontroert met prachtig nieuws over hoogzwangere Frances Lefebure

Op de komst van hun kleine spruit is het nog heel even wachten. Maar in afwachting daarvan hebben Boris Van Severen en Frances Lefebure genoeg andere dingen te vieren.

Zo mocht Frances Lefebure gisteren nog 35 kaarsjes uitblazen, een bijzondere mijlpaal dus. En geen van de prachtige haren op Boris Van Severens hoofd dat eraan dacht om deze gelegenheid zomaar te laten passeren.

“Mijn beste vriend is jarig. Mijn mooiste vriend. Mijn heetste vriend. Mijn grappigste vriend. Mijn gezelligste vriend. Mijn zwangerste vriend”, schrijft Boris op zijn Instagramverhaal bij enkele prachtige en grappige kiekjes van zijn wederhelft. “Gefeliciteerd, kleine”, sluit de acteur zijn mooie boodschap af. Deze worden lieten Frances ongetwijfeld niet onberoerd!

Met z'n drietjes

Voor Frances was het haar laatste verjaardag met zijn tweetjes. In het najaar bevalt de actrice namelijk van haar eerste kindje. Samen met Boris mag ze binnenkort een zoontje verwelkomen. Haar echtgenoot had al twee zoontjes uit zijn vorige relatie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws