"Gefeliciteerd": Hilde De Baerdemaeker en haar man hebben iets groots te vieren Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Gefeliciteerd": Hilde De Baerdemaeker en haar man hebben iets groots te vieren

"Gefeliciteerd": Hilde De Baerdemaeker en haar man hebben iets groots te vieren

Het is feest ten huize Hilde De Baerdemaeker. De actrice, onder andere bekend van ‘Lisa’, ‘Familie’ en ‘LouisLouise’, heeft iets bijzonders te vieren. Dat laat ze zelf weten via Instagram.

Marcel en Marie-Lou, de tweeling van Hilde De Baerdemaeker en haar man Pieter, worden vandaag in de bloemetjes gezet. Zij vieren hun 13e verjaardag, hun mama dat ze zich al 13 jaar een mama mag noemen. “De tweeling is jarig! 13 jaar”, schrijft de ‘Lisa’-actrice trots onder een reeks kiekjes van de feestvarkens uit de oude doos. “Swipe om te zien hoe we al 13 jaar samen tanden poetsen”, lacht Hilde. “Love you guys!”

De felicitaties stromen binnen onder de kiekjes. “Happy birthday, Marcel en Marie-Lou”, “Fijne verjaardag voor de kids”, “Proficiat aan de tweeling, en natuurlijk ook aan hun mama”, “Kleine kindjes worden groot”, “Wauw, wat gaat de tijd snel” en “Wat een prachtige foto’s”, klinkt het in de reacties.

“Hip hip hoera voor de tweeling én voor ma en pa”, reageert Evi Hanssen. “Waw. Straffe dinges, al 13 jaar mama”, merkt ex-‘Familie’-collega Jits Van Belle op. “Fijne verjaardag!!!”, wenst ook Roel Vanderstukken, die ooit Hildes man speelde in ‘Familie’, haar tweeling toe.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws