Gert Verhulst krijgt dramatisch nieuws te horen: "De schade loopt op tot in de miljoenen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Gert Verhulst krijgt dramatisch nieuws te horen: "De schade loopt op tot in de miljoenen"

Gert Verhulst krijgt dramatisch nieuws te horen: "De schade loopt op tot in de miljoenen"

Gert Verhulsts naam wordt door fraudeurs misbruikt op het internet. Zo was er deze week veel te doen rond de 73-jarige Willy van Roosbroeck, die maar liefst 300.000 euro verloor aan oplichters nadat hij inging op frauduleuze beleggingsadvertentie van Gert Verhulst.

Gert Verhulst die zei "dat hij binnen vier maanden iedereen miljonair kon maken". Het is door die advertentie dat Willy zich enkele jaren liet vangen. Zo kwam de advertentie van een vals beleggingsplatform, waardoor hij meer dan 300.000 euro verloor.

In 'De Tafel van Gert' bracht Gert Verhulst het onderwerp ook ter sprake. "Ik moet eerlijk zeggen dat ik daar toen klacht heb tegen ingediend", aldus de presentator. "Maar daar heeft men ook gezegd dat het allemaal in het buitenland zit en dat die klacht eigenlijk weinig zin heeft", aldus Verhulst.

Miljoenen schade

"Maar de schade is waanzinnig groot", gaat hij verder. "Dit voorbeeld gaat nu om 300.000 euro, maar als je dat allemaal samentelt, dan gaat het toch over miljoenen?", klinkt het bezorgd.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws