Gert Verhulst zegt het eerlijk: zo denkt hij echt over Viktors vriendin Sarah Puttemans

230717sarahputtemansviktorverhulstgertverhulstphotonews
Binnenkort kunnen we weer met z’n allen genieten van een nieuw seizoen van ‘De Verhulstjes’ op Play4. Buiten Sarah Puttemans is iedereen weer van de partij. Maar hoe is Gert Verhulsts relatie met zijn schoondochter?
Sarah Puttemans zullen we niet snel, of beter niet, in de ‘De Verhulstjes’ zien opduiken. Om hun relatie zo privé mogelijk te houden, willen zij en Viktor Verhulst niet samen op tv verschijnen. “Dat lijkt ons het gezondste”, besluit ze erover in Het Laatste Nieuws. En daar ziet Gert Verhulst geen graten in. “Dat ze niet deelneemt in 'De Verhulstjes' is de keuze van Vik en Sarah”, denkt hij erover.
“Ze is welkom in de reeks, maar zolang ze het zelf niet zien zitten — om welke reden dan ook — respecteren we dat”, aldus Gert, die het wel goed met zijn schoondochter kan vinden. “Het is een lief meisje en we komen goed overeen. Ook met haar ouders trouwens, waar we weleens over de vloer komen”, vertelt de ‘De Tafel van Gert’-presentator.

Oud en wijs genoeg

Toch nam Sarah wel deel aan ‘Masterchef’ én is ze sinds maandag te zien in ‘De Verraders’. Maar daar heeft haar schoonvader niets over te zeggen. “Ik neem aan dat ze dat met Viktor bespreekt. Die twee zijn oud en wijs genoeg”, vindt Gert. “Ik hoor dat het goed gegaan is in 'De Verraders' en in 'Masterchef' zorgde ze voor herkenbaarheid voor de kijkers, want niet iedereen is een echte chef-kok.”